Křeček v lednici

Možná to znáte ... Nebyli jste to vy, kdo se rozhodl, že si křečka pořídí. Jednoho dne ho přinesl člen vaší rodiny domů. S úsměvem na tváři a pocitem, že ho pochválíte ho postavil na stůl.
Nojo, jenže vy toho o křečcích moc nevíte a tak jste trochu v šoku. Co s ním jako budu dělat?
Zuřivě hledáte na internetu, s křečkem začínáte pomalu soucítit. Co když má hlad?
První dny s křečkem přežíváte bez zranění, naštěstí nekouše. Ale neustále by jedl, tloustne a dokonce se vám párkrát pokusil utéct. Je nevypočitatelný, a co víc, z jeho příbytku se line opravdu divná vůně.

Pak vám kamarádka, která má s chovem zkušenosti poradí, že ho máte držet zkrátka a že patří do lednice ...

Vítej v rodině, Kvásku.



Nemusíte mít obavy, přítel mi domů nepřinesl křečka, ale pekařský kvásek. Podobnost křečka a kvásku mi dala nápad na tenhle článek. K týrání křečka zde tedy nedochází :)

První pečení kváskového chleba dopadlo skvělě, recept ZDE.
Druhé pečení, tentokrát mazance dopadlo taky dobře. Jen to chce víc cukru než je v receptu ZDE.
Zdroj fotky křečka ZDE

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tenká hranice reality

Jeden z těch okamžiků

Změnil mě